Laadukas rappaus suojaa ja näyttää tyylikkäältä

Laadukkaasti tehty rakennuksen ulkoseinän rappaus suojaa seinän alusrakenteita säätilojen kuluttavalta vaikutukselta sekä mekaaniselta kulumiselta. Siisti ja tasainen rappaus on myös miellyttävää katsella ja nostaa kiinteistön arvoa verrattuna rakennukseen, jota odottaa tulevaisuudessa julkisivun rappaus. Imatralainen Maalausliike V. Lääperi Oy tekee erilaiset rappaukset Imatran lisäksi lähiseuduilla, kuten Lappeenrannassa, Joutsenossa, Ruokolahdella, Puumalassa ja Rautjärvellä.

Rappaustyöt kokemuksella ja taidolla

Rappaustyöt Imatra | Tilaa rappaus, joka suojaa ja näyttää tyylikkäältä! Olemme kokenut maalausliike, jonka palveluvalikoimaan ovat kuuluneet pitkään myös rappaustyöt. Käytämme työssä parhaiten soveltuvia välineitä, tuotteita sekä tekniikoita. Jätämme jälkeemme asiakkaan toivoman ja viimeistellyn lopputuloksen. Seinien tasoituksen jälkeen viimeistelemme työn maalaamalla julkisivun asiakkaan kanssa sovitun väriseksi tai pinnoittamalla tasoituksen värjätyllä pintalaastilla.


Useita väri- ja pintavaihtoehtoja

Rappauksessa voidaan valita syntyvä lopputulos usean värin, kiviaineksen laadun ja työtavan välillä. Rappauksella voidaan tasoittaa täysin alustan epätasaisuudet tai vaihtoehtoisesti voidaan jättää esimerkiksi tiiliseinän muodot näkyviin. Rappauspinnan struktuurista voidaan tehdä myös täysin sileä, tai se voidaan työstää karkeaksi tai muunlaiseksi eri työtavoilla. Autamme mielellämme sopivan värisävyn valinnassa, joka kannattaa tehdä huolella sekä oikeassa ympäristössä ja valaistuksessa.

Laadukkaat rappaukset kestävät vuosikymmeniä

Ammattimaisesti ja huolellisesti tehdyt rappaukset kestävät oikealla huollolla vuosikymmeniä ehjinä ja siisteinä. Vaurioituneet ja kuluneet rappaukset voidaan uusia osittain tai kokonaan. Jos olet epävarma kiinteistösi rappaustarpeesta, ota meihin yhteyttä ja tulemme katsomaan kohdetta paikan päälle!

Pitkäikäinen ja katseet kestävä rappaus Maalausliike V. Lääperi Oy:ltä

Jos kiinteistölläsi on edessä julkisivun kunnostus, johon sisältyy rappaus, tilaa urakka meiltä! Saat meiltä asiantuntevat ja kattavat neuvot työn suunnitteluun sekä laadukkaaseen toteutukseen. Työstämme suuria ja haastaviakin rapattavia kohteita. Vastaamme mielellämme kaikkiin lisäkysymyksiin ja tarjouspyyntöihin rappauskohteista!

Tutustu myös muihin palveluihimme