Sisämaalaus piristämään sisätiloja Lappeenrannassa, Imatralla ja Etelä-Karjalassa

Imatralaisen Maalausliike V. Lääperin palveluihin kuuluu sisämaalaus niin seinä- kuin kattopinnoille. Sisämaalaus on helppo ja edullinen tapa piristää kodin ilmettä. Lisäksi maalauksessa on käytettävissä lukematon määrä eri värivaihtoehtoja sekä tekstuurimaaleja, joilla saadaan aikaan persoonallisia sisustusratkaisuja. Imatran lisäksi teemme maalaustöitä lähialueilla kuten Lappeenrannassa, Joutsenossa, Ruokolahdella, Puumalassa ja Rautjärvellä.

Seinän maalaus - lukemattomia vaihtoehtoja

Seinien maalaus voidaan toki tehdä perinteisellä valkoisella värillä, tai vaihtoehtoisesti maalauksessa voidaan päästää mielikuvitus valloilleen ja etsiä omaa silmää miellyttäviä vaihtoehtoja. Erilaisilla efekti- ja tehostemaaleilla voidaan leikitellä maalattavan seinän pinnan tunnulla, ja erilaisilla kimalteilla ja helmiäissävyillä saadaan aikaan hienoja efektejä yhdessä valaistuksen kanssa. Seinään voidaan myös maalata erilaisia kuvioita esimerkiksi sabluunoita käyttäen.

Sisäkaton maalaus

Jos katosta lohkeilee maalipaloja, on aika suorittaa sisäkaton maalaus! Maalata voidaan niin betoni-, rappaus- ja tasoitepinnat kuin erilaiset puupaneelikatot. Suojaamme tarkasti kohteet, joiden ei kuulu saada uutta maalikerrosta ja jätämme jälkeemme siististi, tasaisesti ja tarkkaan maalatun katon.

Sisämaalaus kodin kaikkiin huoneisiin Maalausliike V. Lääperiltä

Ammattilainen tekemässä sisämaalausta Lappeenrannassa Pyydä meiltä tarjouspyyntö sisämaalaus- ja muista pintaremonttipalveluistamme! Teemme laadukasta jälkeä sovitussa aikataulussa. Neuvomme myös mielellämme erilaisten maalausratkaisujen valinnassa.

Tutustu myös muihin palveluihimme: