Tasoitetyöt suurissa ja pienissä kohteissa Imatralla ja lähialueilla

Tasoitetyöt Imatra | Pyydä tarjous tasoitetöistä Maalausliike V. Lääperiltä!Sisäseinien ja katon tasoitus viimeistelee pintaremontin tai suuremmankin remontin tai rakennusurakan. Imatralainen Maalausliike V. Lääperi Oy tekee erilaiset seinien ja kattojen tasoitetyöt ammattitaidolla ja huolella Imatran lisäksi lähialueilla ja -kunnissa. Tulemme tekemään tasoitetyöt esimerkiksi Lappeenrantaan, Joutsenoon, Ruokolahdelle, Puumalaan ja Rautjärvelle.

Tasoitustyöt erilaisille pinnoille

Tasoitustöitä tarvitaan erilaisille pinnoille, jotta ne saadaan viimeisteltyä esimerkiksi maalaamalla tai tapetoimalla. Teemme tasoitustyöt kaikille pinnoille, kuten kivi- ja Gyproc-pinnoille. Teemme tasoitustyöt kohteen mukaan joko koneita apuna käyttäen tai kokonaan käsityönä.

Tutustu myös rappauspalveluihimme!

Seinien pinnoitus

Tasoitustyöt Imatra | Maalausliike V. Lääperi tekee tasoitustyöt erilaisille pinnoille, kysy lisää! Seinien pinnoitus voidaan tehdä remontoinnin loppuvaiheen viimeistelytyönä tai sillä voidaan korjata ja paikata ajan myötä syntyneitä halkeamia tai epätasaisuuksia. Teemme pinnoitukset niin muuratuille seinille, tapetoitaville tai maalattaville seinille, puuverhoiluille seinille kuin märkätilojen seinille.

Gyproc-nauhoitukset

Seinälle asennettujen Gyproc-kipsilevyjen saumat näyttävät ikäviltä tasoittamattomina, minkä takia on tärkeää, että saumat tasoittaa asiansa osaava henkilö. Saumojen tasoitukseen kannattaa valita Gyproc-nauhoitukset, jotka peittävät oikein asennettuna koko sauman sekä lisäksi rakenteiden luonnollisesta liikkumisesta aiheutuvat hiushalkeamat. Asennamme myös Gyproc-saumanauhat ja kulmasuojat.

Tilaa Maalausliike V. Lääperi Oy tekemään tasoitetyöt!

Jos suunnitelmissasi on pintaremontti tai suurempikin remontti, tilaa meidät tekemään koko urakka! Teemme ammattimaisesti kaikki remontin eri vaiheet, kuten tasoitetyöt, seinien pinnoitukset sekä lopulta maalauksen. Kuuntelemme asiakkaiden toiveita tarkalla korvalla sekä pidämme kiinni sovituista aikatauluista. Kysy myös ulkomaalauksesta ja vesieristyksistä.