Ulkomaalaus Lappeenrannassa, Imatralla ja Etelä-Karjalassa

Imatralainen Maalausliike V. Lääperi Oy tekee ulkomaalaukset kaikille pinnoille seinistä kattoon. Voit tilata meiltä ulkomaalauksen heti säiden salliessa Imatran lisäksi esimerkiksi Lappeenrantaan, Joutsenoon, Ruokolahdelle, Puumalaan tai Rautjärvelle. Oikeilla tuotteilla ja tekniikoilla tehty ulkomaalaus näyttää siistiltä ja suojaa seinien tai katon pintaa hyvinkin pitkään!

Katon maalaus

Tarjoamme peltikattojen maalausta kaikenlaisiin kohteisiin. Pitkäaikainen kokemuksemme katon maalauksesta takaa onnistuneen ja kestävän lopputuloksen, joka saavutetaan laadukkailla pohja- ja pintamaaleilla sekä suotuisilla maalausolosuhteilla. Katon maalaus kannattaa toistaa huoltomaalauksena, kun maali alkaa olla hilseillyt ja haalistunut pois. Katon maalauksen yhteydessä katto myös pestään ensin ja sen kunto tarkistetaan.

Julkisivumaalaus

Palveluihimme kuuluu julkisivumaalaus niin yksityisille, yrityksille kuin taloyhtiöasiakkaille. Säännöllisesti ja huolellisesti toteutettu julkisivumaalaus ehkäisee vaurioita julkisivussa sekä ylläpitää rakennuksen siistiä ja uudenhohtavaa ilmettä. Julkisivumaalaus on myös kannattava sijoituskohde ennen kiinteistön myyntiä. Tilaa tarvittaessa myös tasoite- ja rappaustyöt. Kirkas ja tyylikäs julkisivu houkuttelee ostajaehdokkaita tutustumaan tarkemmin myös sisätiloihin.

Talon maalaus voi olla hermoja ja selkää raastava projekti kesälomaksi

Ulkomaalaus meneillään Lappeenrannassa, mies maalaa seinää maski naamallaan.Kesälomalla kannattaa keskittyä vain lomailuun ja jättää talon maalaus ammattilaisille! Asiansa osaavilta työ sujuu yhdessä hujauksessa ja varmalla rutiinilla. Etkö sinäkin käyttäisi lomapäiväsi mieluummin lomailuun kuin julkisivun maalipinnan rapsutteluun ja maalaamiseen huterilla korokkeilla, epämukavissa asennoissa?

Tilaa laadukas ja kestävä talon ulkomaalaus Maalausliike V. Lääperiltä!

Jos kesän projektina on talon ulkomaalaus, tilaa se meiltä. Maalaamme myös katot ja suuremmatkin julkisivut sekä sisätilat. Ota meihin yhteys ja kysy lisää tai pyydä tarjous! Tutustu myös muihin palveluihimme.